07-09-11

På träningen i torsdags skötte sig Mira jättebra. Alla moment utförde hon utan bekymmer och även med flertalet störningar runt omkring, bland annat hundar som skällde, fullt ös på agilitybanan bredvid och en hel del folk också. Något som imponerade mig var att under "stanna kvar" när hundarna satt på rad och lite extra tätt för att öka störningen, fick grannhunden bredvid Mira för sig att springa och hälsa på Mira och Mira reste sig inte ens upp fast det var en Rottwieler ända in på henne som försökte "bjuda in" till lek!
Vi började så smått med ett nytt kommando stanna/stå. Mira stannar och är på väg att vända sig på mitt kommando. Hon vill så gärna veta vad jag menar så jag får vara snabb och kasta godisen till henne så fort jag sagt det för annars kommer hon med en gång för att se vad jag vill. Men hon är imponerande duktig och har mycket lätt för att lägga ihop "1+1" .
Alla moment på träningen fixar Mira lika bra lös som kopplad :P
Jag skall anmäla Mira till en heldagskurs i Freestyle och ja jippie, de har en sådan i Staffanstorp! Troligtvis för att se lite intresse, och denna är för alla åldrar det vill säga inte bara barn och ungdomar.

RSS 2.0