En liten uppvisning...

Mira blir 11 månader idag!!! (tonåring). Första löpet har hon inte haft ännu men det kommer nog snart, nu går det ju mot ljusare tider. Vi har haft en himla tradig vinter med mycket regn, rusk och blåst (inget trevligt tränings / promenad väder). Men denna veckan har varit ganska fin med mycket sol förutom att man får pälsa på sig rejält.

Idag har Mira haft uppvisning inför flickornas skolklass på fredagsmyset. Jag var såååå jätte nervös och trodde inte Mira skulle visa sin bästa sida ute bland alla barnen (hon älskar barn och vill helst av allt springa runt och pussa alla barn) då de flesta rörelserna i Miras uppvisning kräver att hon är lös, gjorde mig inte mindre nervös...
Men Mira fixade det galant! Barnen och fröknarna var helt klart imponerade! Vi började med att jag berättade lite om Mira, bland annat om hur gammal hon var, vad hon tyckte om och att om hon skällde så var det för att hon har lite bråttom ibland!
Sedan visade jag upp Miras färdigheter! Hon städade (plockade upp sina saker och la i en låda), backade, slalom, rullade runt och mycket mer! Hon letade även upp en mössa som jag gömt bakom barnen... Hon kunde dock inte låta bli att stjäla en puss ifrån ett av barnen som hon ändå gick förbi när hon skulle hitta mössan, men duktig som hon var så avbröt hon sig själv utan att jag hann korrigera henne. Hon hittade mössan snabbt och då sprang hon raka vägen till mig och satte sig på vänster sida med mössan!
När vi var klara fick barnen ställa frågor... En fråga löd... Varför är inte Mira med i TV...? Hon borde va en kändis!
Sedan fick de som ville komma fram två och två och klappa Mira och det ville alla i klassen! Mira var helt överlycklig över att få hälsa på dem och svansen gick hela tiden på henne så hon har säkert träningsvärk i den nu!

Mira är BÄST!!! Det finns inget annat att säga!!!

Nybadad ;)

Nybadad

RSS 2.0